Om ABCforsikring

Prisen er det, du betaler. Værdien er det, du får.

Hos os har alle kunder VIP-status, fra første dag. Det lyder som en kliché, men vi mener det faktisk. Du skal have den bedste rådgivning og service på forsikring – det er vores ambition og formål i markedet.

Vi fokuserer på at gøre det enkelt for dig, så du føler dig tryg og kan bruge din kostbare tid på noget andet end forsikringer.  Du bliver tilbudt den dækning, du har brug for – hverken mere eller mindre. Vi satser på at råde dig bedst muligt, ud fra dit ståsted i livet – ikke at sælge alle vores produkter til dig.

Du kan købe dækning for det, du har behov for (bil, indbo, rejse, ulykke, hus, fritidshus, campingvogn, MC/knallert og hund). Og altid have dit kundeforhold og relevant info lige ved hånden, ved hjælp af en simpel app (pt. under revision).

Du får tilbudt markedsledende dækninger til fornuftige priser. Ikke discountprodukter, hvor prisen alene skal lokke kunder til.

Det hele er bygget op om en slank administration, hvor omkostningerne er på et fornuftigt niveau og ikke bliver brugt på dyre TV-reklamer, assurandører mv. Af samme årsag deler vi IT-platform og skadebehandling med vores kollegaer fra Prosam.

Der er udtænkt et effektivt servicekoncept, der tilfører de fleste ressourcer til kundekontakt og venlig, personlig service fra veluddannede og erfarne medarbejdere – via telefon og mail. Det er hele grundtanken og her adskiller vi os fra mængden af udbydere i branchen (se Trustpilot anmeldelser, hvor vi de seneste 4 år konstant har været placeret blandt de allerbedste).

ABCforsikring ejes, administreres og serviceres af Ensured, der i 15 år – under forskellige brands – har arbejdet med privatkoncepter i Danmark og kender kundens ønsker om kort svartid og god, professionel kundebetjening. Også ved skader.

Bag Ensured, som risikobærer, har senest stået Insr Insurance Group ASA. En platform vi deler med Prosam. For nye kunder, samt fornyelser – fra og med 18. september 2019 bliver nye, stærke og EU-baserede selskaber udpeget som risikobærere.  

Vores kunders forsikringer er generelt omfattet af Garantifonden for Skadesforsikringsselskaber, så du er sikker på at få erstatning, hvis selskabet, mod forventning, skulle få problemer med at udbetale til alle skadelidte kunder. Undtaget er nye Rejse- og Ulykkesforsikringer fra 18. september 2019, samt fornyelser af disse – her vil AXA/XL til gengæld være forsikringsgiver (et af verdens største forsikringsselskaber og top 50 aktie i Europa). Lige så sikkert som Amen i kirken.  

Det bliver næppe mere enkelt end med ABCforsikring.

  shutterstock_116279278