Om ABCforsikring

Prisen er det, du betaler. Værdien er det, du får.

Her finder du et uafhængigt og simpelt privatforsikringskoncept, med rygdækning fra bl.a. nogle af verdens største genforsikringsselskaber.

Har du din bilforsikring hos os, kan du også købe de andre privatforsikringer, du har behov for (hjem, rejse, ulykke, hus, fritidshus, campingvogn, knallert, hund). Og altid have dit kundeforhold og relevant info lige ved hånden, ved hjælp af en app.

Du får tilbudt markedsledende dækninger til fornuftige priser. Det hele er bygget op om en “lean” administration, hvor omkostningerne fra start er på et lavere niveau, end hos mange andre forsikringsudbydere. Af samme årsag deler vi IT-platform og skadebehandling med vores kollegaer fra Prosam.

I tillæg er der udtænkt et effektivt servicekoncept, der tilfører de fleste ressourcer til kundekontakt og venlig, personlig service fra veluddannede og erfarne medarbejdere – via telefon og mail. Det er hele grundtanken.

ABCforsikring ejes, administreres og serviceres af Ensured, der i mere end 10 år – under forskellige brands – har arbejdet med privatkoncepter i Danmark og kender kundens ønsker om kort svartid og god, professionel kundebetjening. Også ved skader.

Bag Ensured, som risikobærer, har senest stået Insr Insurance Group ASA. En platform vi deler med Prosam. For nye kunder, samt fornyelser – fra og med 18. september 2019 – vil et EU-baseret selskab, blive udpeget som ny risikobærer.  

Vores kunders forsikringer er altid omfattet af Garantifonden for Skadesforsikringsselskaber, så du er sikker på at få erstatning, hvis selskabet, mod forventning, skulle få problemer med at udbetale til alle skadelidte kunder.

Det bliver ikke mere enkelt end med ABCforsikring.

  shutterstock_116279278