Nu kan du igen købe forsikringer hos ABC

Efter at vores bagvedliggende forsikringsgiver i september trak sig fra det danske marked, har vi været låst for nytegning og fornyelser i en periode.

Her i november har vi indgået en ny aftale. Du kan altså købe forsikringer og blive serviceret hos os igen, men da vilkår og priser – indtil videre – varierer fra beregneren, bedes du kontakte os på 7025 5005 eller på info@abcforsikring.dk. Så får du et tilbud.

 

Nye forsikringsgivere i ABC

Vi er netop nu ved at indgå nye aftaler med stærke forsikringsgivere, både internationale og danske, med det formål at sikre vores kunder gode vilkår og fornuftige priser i fremtiden.

Det betyder at Insr Insurance Group ASA, vores nuværende forsikringsgiver, pr. hovedforfald på dine policer, vil blive afløst af bl.a. XL INSURANCE COMPANY SE,  en del af AXA – et af Europas største forsikringsselskaber. Desuden forhandler vi pt. med endnu et selskab, som vi forventer at kunne præsentere i december.

Nye forsikringer: Så snart formaliteterne er på plads, vil vi igen kunne tilbyde nye forsikringer, som hidtil.  Det ser vi frem til. Vi beklager at have lukket for nye forsikringer i en periode.

Bestående forsikringer: Fortsætter i Insr indtil hovedforfald, hvor de overføres til nyt bagvedliggende selskab – og du modtager separat information herom.

 

ABC har midlertidigt lukket for nytegning

Finanstilsynet i Norge har med øjeblikkelig varsel pålagt Insr Insurance Group ASA ikke at indtegne nye forsikringer i Danmark, gennem deres danske agenturer – herunder ABCforsikring.

Årsag: Der skal oprettes en såkaldt ’dansk filial’ af Insr. Det må ikke drives fra Norge, som grænseoverskridende virksomhed, selv om det er foregået sådan siden 2013.  Det krav ønsker Insr ikke umiddelbart at efterkomme.

Det er naturligvis en uacceptabel situation og vi er i øjeblikket ved at udskifte Insr med et EU-baseret selskab. Der kan dog gå nogle uger med det. Her og nu kan du derfor desværre ikke købe en ny forsikring i ABC.

Alle bestående kunder er naturligvis fortsat fuldt ud dækket på deres policer, frem til udløb/hovedforfald. Vi forventer snarest at have den fremtidige løsning på plads.

Fejl i Betalingsservice juni 2019

Kære kunde,

Du er højst sandsynligt ikke blevet opkrævet pr 3. juni, som du skulle.  Alle opkrævninger pr. 3. juni er udsendt som ‘papirregninger’ – og kun for 1 forsikring (selv om du måtte have flere hos os).

Efterfølgende har vi foretaget en ny BS-kørsel den 4. juni og du har modtaget et nyt advis herom, fra BS (hvis du er tilmeldt). Ellers har du modtaget endnu en papiropkrævning.

BEMÆRK, hvis du har flere forsikringer: Der er risiko for at du er blevet dobbelt opkrævet på én forsikring (juni), mens en anden muligvis ikke er blevet opkrævet. Sidstnævnte vil blive efteropkrævet. Har du ved en fejl betalt dobbelt, kompenserer vi naturligvis automatisk for beløbet.

Fejlen skyldes at vores IT-leverandør desværre har foretaget to gentagne fejlregistrereringer hos Nets, ved en opdatering.

Vi beklager meget ulejligheden, da det som bekendt ikke er den første udfordring vi har med Nets og vores nye IT-sytsem i år. Til gengæld skulle det gerne blive den sidste.

Venlig hilsen

Eilif Nørgaard, direktør

GEBYR FOR MANGLENDE ANSVARSFORSIKRING PÅ KØRETØJER

Den 1. januar 2019 træder en ny lov i kraft. Det betyder at der indføres dagsgebyr til ejere af motordrevne køretøjer, som ikke har en ansvarsforsikring.

Dagsgebyret bliver på 250 kr. Derudover skal man selv betale for de skader, man forvolder på andre med sit køretøj.

Omkring 50.000 ejere af biler, motorcykler, knallerter mv. har ifølge Forsikring og Pension ikke en ansvarsforsikring. De samlede udgifter løber op i mere end 70 millioner kroner om året. Læs mere om dagsgebyret: https://dagsgebyr.dfim.dk/

 

Nu kan du også købe hundesyge- og ulykke i ABC

Nu er det også blevet muligt at udvide Lovpligtig Hundeansvar med Sygdoms- og Ulykkesforsikring i ABC.

Du kan beregne pris på hjemmesiden, hvor du også finder vilkårene under fanen Kunde (ABCvilkår).

Ny alliance for ABCforsikring

ABCforsikring, hjemhørende i København, er gået i alliance med Prosam i Aarhus, for at skabe en stærkere platform for fremtiden. ABC er stadig et selvstændigt selskab i fremdrift, men kan på denne måde sikre en bedre genforsikring – og dermed bedre vilkår og produkter for kunderne.

Samtidig bliver den bagvedliggende forsikringsgiver Gefion Insurance pr. førstkommende hovedforfald på vores kunders policer, erstattet af Insr Insurance Group ASA – et stærkt norsk selskab med repræsentation i Danmark. Den platform deler ABC også med Prosam. Det ændrer ikke ved den daglige servicering, der fortsætter uændret med de personer du kender, dog med overgang til et nyt IT-system.

ABCforsikring garanterer at vilkårene bliver som hidtil – eller bedre.

 

ABC støtter KidsAid – sammen med Caroline Wozniacki

 

ABCforsikring har lige været i Paris for at støtte både Caroline Wozniacki i French Open – og KidsAid. Det blev ikke til en Grand Slam triumf for vores superstjerne denne gang, men mange syge børn på hospitalerne i Danmark får til gengæld et smil på læben af vores donation, via besøg af tryllekunstnere – i samarbejde med Caroline og hendes søde familie. Det synes vi er et rigtig godt formål 🙂

Godt Nytår fra ABCforsikring

Vi ønsker alle vores kunder et fremgangsrigt og lykkebringende nytår.

For os har 2017 været et meget travlt og spændende år, med rigtig mange nye kunder – og vi slutter også dette år som selskabet med den absolut bedste kunde-rating på Trustpilot, inden for ‘Forsikring’.

Vi har også haft lidt for mange skader.  Derfor har vi reguleret en smule på vores priser – dog kun på bilforsikringerne – og er stadig blandt de absolut førende udbydere på pris/kvalitet/service.

Må 2018 blive dit år – og må du undgå ubehagelige skader på vejen. Kør forsigtigt og pas godt på dig selv og dine nærmeste.

Ny telefontid

For at kunne yde vores bestående kunder den bedste service, ændrer vi nu telefontid til kl. 9-15 på alle hverdage.

Du er altid meget velkommen til at sende en mail til info@abcforsikring.dk – så vender vi hurtigt tilbage.