Du er stadig kunde i ABC, med din ETU-police

Som bekendt har vi pt. en aftale med ETU Forsikring, som sikrer dig fornuftige vilkår og priser, indtil videre.

Du kan derfor fortsat kontakte os for service og køb af forsikringer i ABC/ETU, på 7025 5005 eller info@abcforsikring.dk.

Vi arbejder stadig på at få en permanent aftale på plads, så du igen kan blive ‘rigtig kunde’ i ABC – med vores egne policer og betingelser.

Når det er på plads, melder vi ud på vores hjemmeside.

 

Nu kan du igen købe forsikringer hos ABC

Efter at vores bagvedliggende forsikringsgiver i september trak sig fra det danske marked, har vi været låst for nytegning og fornyelser i en periode.

Her i november har vi indgået en ny aftale. Du kan altså købe forsikringer og blive serviceret hos os igen, men da vilkår og priser – indtil videre – varierer fra beregneren, bedes du kontakte os på 7025 5005 eller på info@abcforsikring.dk. Så får du et tilbud.

 

Nye forsikringsgivere i ABC

Vi er netop nu ved at indgå nye aftaler med stærke forsikringsgivere, både internationale og danske, med det formål at sikre vores kunder gode vilkår og fornuftige priser i fremtiden.

Det betyder at Insr Insurance Group ASA, vores nuværende forsikringsgiver, pr. hovedforfald på dine policer, vil blive afløst af bl.a. XL INSURANCE COMPANY SE,  en del af AXA – et af Europas største forsikringsselskaber. Desuden forhandler vi pt. med endnu et selskab, som vi forventer at kunne præsentere i december.

Nye forsikringer: Så snart formaliteterne er på plads, vil vi igen kunne tilbyde nye forsikringer, som hidtil.  Det ser vi frem til. Vi beklager at have lukket for nye forsikringer i en periode.

Bestående forsikringer: Fortsætter i Insr indtil hovedforfald, hvor de overføres til nyt bagvedliggende selskab – og du modtager separat information herom.

 

Nu kan du også købe hundesyge- og ulykke i ABC

Nu er det også blevet muligt at udvide Lovpligtig Hundeansvar med Sygdoms- og Ulykkesforsikring i ABC.

Du kan beregne pris på hjemmesiden, hvor du også finder vilkårene under fanen Kunde (ABCvilkår).

ABC støtter KidsAid – sammen med Caroline Wozniacki

 

ABCforsikring har lige været i Paris for at støtte både Caroline Wozniacki i French Open – og KidsAid. Det blev ikke til en Grand Slam triumf for vores superstjerne denne gang, men mange syge børn på hospitalerne i Danmark får til gengæld et smil på læben af vores donation, via besøg af tryllekunstnere – i samarbejde med Caroline og hendes søde familie. Det synes vi er et rigtig godt formål 🙂

Vi er flyttet

Vi har fået ny adresse – Købmagergade 39, 3. sal, 1150 København K.

Ellers er alt ved det gamle i ABCforsikring.

ABC støttede Kids Aid på Hilton

Vi var med som bidragsydere, da en af verdens bedste tryllekunstnere Henrik Svanekjær, med hjælp fra Michael Maze og Lars Christiansen, i tirsdags præsterede et flot Kids Aid arrangement på Hilton i København.

Syge børn på hospitaler rundt om i landet, vil nu få glæde af tryllekunstnere, med jævne mellemrum. De får nu anledning til, i en svær tid, at finde smilet frem. Dejligt

kids-aid

For sagen optrådte sangere/kunstnere som Mads Langer, Rasmus Walther, Carsten Bang, Svanen selv (forrygende), Duné, Søren Sko, Sanne Salomonsen, Antonelli Orchestra m.fl. Frederik Bruun-Rasmussen, Mads Steffensen og Adam Duvå Hall gjorde hvad de kunne for at få indsamlet mest muligt, bl.a. via sponsorgaver.

Tak for de flotte anmeldelser

Vi er simpelthen så glade for de flotte tilbagemeldinger vores kunder giver os på Trustpilot – helt i top i forsikringsbranchen. Det motiverer til at gøre det endnu bedre.

Fremtidens købsmønster bygger i højere grad på andre kunders oplevelser, end de traditionelle reklamer i medierne. Det er nu blevet tilgængeligt for alle at se hvad andre har af oplevelser som kunde i enhver virksomhed – og det er jo helt naturligt at det vægtes højere, end hvad en virksomhed selv mener den har af fortræffeligheder.

Mange tak til alle, der har medvirket til vores flotte rangering!

 

Succesfuld opstart i ABC

 

De første to måneder i ABC har været hektiske og spændende. Vi har fået etableret samarbejde med endnu flere bilforhandlere – og det direkte salg via de sociale medier går over forventning. Og det selv om de fleste – af naturlige årsager – ikke har hørt om os før.

Der er blevet taget rigtig godt imod vores bilforsikring. “Gode vilkår til en rigtig fornuftig pris”, virker til at være den gennemgående holdning. Desuden er vores “24/7” service også særdeles populær.

Vores beregningsmodul får også pæne ord med på vejen. Her kan bilforsikringen jo beregnes på sekunder. Nogle mener at en WordPress hjemmeside ikke er professionel nok for en forsikringsvirksomhed med ambitioner, men vi vil hellere tilbyde fordelagtige forsikringer, end ansætte IT-folk i ABC. Og med WordPress kan vi hurtigt selv tilpasse efter behov.

Nu er vi ved at forberede de øvrige private forsikringer, som vi forventer at lancere omkring 1. januar 2016. Vi har allerede hundreder, som venter på at blive helkunder.

Alt i alt en meget tilfredsstillende opstart i Danmark.

ABCforsikring er nu i gang

 

cropped-shutterstock_351877-1.jpg

Så er vi klar med ABCforsikring, som vi forventer os meget af. Der er arbejdet længe og ihærdigt på at gøre alt strømlinet og rigtig mange partnere/bilforhandlere har allerede signet op, for at være med fra start. Det er vi glade for.

Hvis du som forhandler ønsker at tilbyde vores produkter, så send os en tilmelding, som du finder under fanen ABCforhandler.

Hvis du som kunde ønsker at købe vores produkt, men ikke har handlet bil hos en tilmeldt forhandler, kan du udfylde en beregning på ABCpriser under “bil”. Så kontakter vi dig snarest.

Vi glæder os til at byde mange nye kunder velkommen.