Har du modtaget en ‘papirregning’?

I forbindelse med overgang til nyt IT-system, skifter mange af vores kunder platform 1.1.2019.

Det betyder ikke noget for den daglige service i ABC, men mange af de nye betalinger er ‘hoppet af’ hos Nets, sådan at indbetalingskortet skal betales og ny BS-tilmelding foretages af kunden selv.

Har du spørgsmål hertil, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

PS! Bemærk at opkrævning til Skadegarantifond (alle danske policeholdere) på 40kr pr. police, samt stormflodsbidrag på 60kr indgår i første opkrævning i 2019.  Desuden indekseres for 2019 (inflation). Derfor vil opkrævningen være lidt højere end tidligere.

 

GEBYR FOR MANGLENDE ANSVARSFORSIKRING PÅ KØRETØJER

Den 1. januar 2019 træder en ny lov i kraft. Det betyder at der indføres dagsgebyr til ejere af motordrevne køretøjer, som ikke har en ansvarsforsikring.

Dagsgebyret bliver på 250 kr. Derudover skal man selv betale for de skader, man forvolder på andre med sit køretøj.

Omkring 50.000 ejere af biler, motorcykler, knallerter mv. har ifølge Forsikring og Pension ikke en ansvarsforsikring. De samlede udgifter løber op i mere end 70 millioner kroner om året. Læs mere om dagsgebyret: https://dagsgebyr.dfim.dk/

 

Nu kan du også købe hundesyge- og ulykke i ABC

Nu er det også blevet muligt at udvide Lovpligtig Hundeansvar med Sygdoms- og Ulykkesforsikring i ABC.

Du kan beregne pris på hjemmesiden, hvor du også finder vilkårene under fanen Kunde (ABCvilkår).

Ny alliance for ABCforsikring

ABCforsikring, hjemhørende i København, er gået i alliance med Prosam i Aarhus, for at skabe en stærkere platform for fremtiden. ABC er stadig et selvstændigt selskab i fremdrift, men kan på denne måde sikre en bedre genforsikring – og dermed bedre vilkår og produkter for kunderne.

Samtidig bliver den bagvedliggende forsikringsgiver Gefion Insurance pr. førstkommende hovedforfald på vores kunders policer, erstattet af Insr Insurance Group ASA – et stærkt norsk selskab med repræsentation i Danmark. Den platform deler ABC også med Prosam. Det ændrer ikke ved den daglige servicering, der fortsætter uændret med de personer du kender, dog med overgang til et nyt IT-system.

ABCforsikring garanterer at vilkårene bliver som hidtil – eller bedre.

 

ABC støtter KidsAid – sammen med Caroline Wozniacki

 

ABCforsikring har lige været i Paris for at støtte både Caroline Wozniacki i French Open – og KidsAid. Det blev ikke til en Grand Slam triumf for vores superstjerne denne gang, men mange syge børn på hospitalerne i Danmark får til gengæld et smil på læben af vores donation, via besøg af tryllekunstnere – i samarbejde med Caroline og hendes søde familie. Det synes vi er et rigtig godt formål 🙂

Godt Nytår fra ABCforsikring

Vi ønsker alle vores kunder et fremgangsrigt og lykkebringende nytår.

For os har 2017 været et meget travlt og spændende år, med rigtig mange nye kunder – og vi slutter også dette år som selskabet med den absolut bedste kunde-rating på Trustpilot, inden for ‘Forsikring’.

Vi har også haft lidt for mange skader.  Derfor har vi reguleret en smule på vores priser – dog kun på bilforsikringerne – og er stadig blandt de absolut førende udbydere på pris/kvalitet/service.

Må 2018 blive dit år – og må du undgå ubehagelige skader på vejen. Kør forsigtigt og pas godt på dig selv og dine nærmeste.

Ny telefontid

For at kunne yde vores bestående kunder den bedste service, ændrer vi nu telefontid til kl. 9-15 på alle hverdage.

Du er altid meget velkommen til at sende en mail til info@abcforsikring.dk – så vender vi hurtigt tilbage.

Vi er flyttet

Vi har fået ny adresse – Købmagergade 39, 3. sal, 1150 København K.

Ellers er alt ved det gamle i ABCforsikring.

Godt Nytår

2016 har været et travlt år i ABC. Vi har oplevet en betydelig, jævnt stigende kundetilgang (tak for tilliden) og vi er utrolig glade for at vores kunder er mere tilfredse med både service og produkter, end kunder i andre selskaber. På Trustpilot har vi modtaget meget flotte tilbagemeldinger (gns. på 9,4 af 10), hvilket har gjort at vi har ligget helt i top i forsikringsbranchen, stort set hele året.  Det er vi selvfølgelig stolte af – og dér skal vi gerne forblive.

I løbet af 2016 fik vi også markedsført andre privatprodukter end Bil og vi håber at mange flere af vores bilkunder i de kommende år vil ønske at samle deres private forsikringer i ABC.

For at vi kan fastholde de stærkt konkurrencedygtige priser og vilkår, er det nødvendigt at vores kunder passer godt på deres biler og øvrige værdier, forsikret hos os. Så kør forsigtigt og pas godt på dig selv og din familie.

Vi ønsker alle vores kunder et rigtig godt og lykkebringende nytår.

Glædelig jul

Julen er hjerternes fest og vi sender derfor en kærlig hilsen til alle vores kunder.

Håber at I vil stråle om kap med juletræet i de kommende dage. Rigtig glædelig jul – og kør forsigtigt.